Search found 9 matches

by cdulieu
Wed Aug 14, 2019 1:56 am
Forum: Bug & Blocker Reports
Topic: Opacity issue if Z not zero
Replies: 11
Views: 387

Re: Opacity issue if Z not zero

Ah so great to hear!
 
by cdulieu
Thu Aug 01, 2019 8:20 am
Forum: Bug & Blocker Reports
Topic: Opacity issue if Z not zero
Replies: 11
Views: 387

Re: Opacity issue if Z not zero

Did you have any luck with this one?
by cdulieu
Fri Jul 12, 2019 1:34 am
Forum: Bug & Blocker Reports
Topic: Opacity issue if Z not zero
Replies: 11
Views: 387

Re: Opacity issue if Z not zero

AVP File attached

 
by cdulieu
Thu Jul 11, 2019 1:24 am
Forum: Bug & Blocker Reports
Topic: Opacity issue if Z not zero
Replies: 11
Views: 387

Re: Opacity issue if Z not zero

I've attached a video here showing the problem. I will email the project files as funnily enough an AVP file is not a valid extension for this forum! Basically the issue appears if you place a screen in spatial mode. Move the content layer BELOW another but then bring the content itself back in fron...
by cdulieu
Thu Jul 11, 2019 1:18 am
Forum: General Discussion
Topic: New Pixera Beta 1.1.23
Replies: 4
Views: 786

Re: New Pixera Beta 1.1.23

Actually that makes me think... should have there been emails for 1.1.28 or not yet?

Thanks!

 
by cdulieu
Sun Jul 07, 2019 2:03 am
Forum: Bug & Blocker Reports
Topic: Opacity issue if Z not zero
Replies: 11
Views: 387

Re: Opacity issue if Z not zero

I’m not in the office for a few days but will do so on my return.

I have been finding the issue intermittent unfortunately.
by cdulieu
Sun Jun 30, 2019 7:18 am
Forum: Bug & Blocker Reports
Topic: Opacity issue if Z not zero
Replies: 11
Views: 387

Re: Opacity issue if Z not zero

Oh sorry this is latest beta running on Pixera 2

Let me know if you can’t reproduce and I’ll send a file and a video.
by cdulieu
Fri Jun 28, 2019 2:34 am
Forum: General Discussion
Topic: Shortcut List
Replies: 1
Views: 945

Re: Shortcut List

Thanks Michael!
Did I remember correctly that there is a shortcut to restart the engine without restarting Pixera itself?
Or did I just imagine that?

Cheers
by cdulieu
Wed Jun 26, 2019 1:17 am
Forum: Bug & Blocker Reports
Topic: Opacity issue if Z not zero
Replies: 11
Views: 387

Opacity issue if Z not zero

When using the layer stack order to place content in front of each other opacity functions as you expect, the content becomes transparent and you can see the content behind (below) coming through. However if you use a Z position to set the content order then rather than become transparent it fades t...