API Stop Timeline doesn't work

Post Reply
JanH
Posts: 1
Joined: Mon Apr 29, 2019 9:57 am
Contact:

Fri May 17, 2019 10:13 am

Version: Pixera 1.0.0 Demo
Bug/Blocker: Timeline does not stops, if using API
Steps to Reproduce:
-The API functions "11" and "39" with parameter "3" should stop the timeline, but they just pause the timeline
-"stop" is highlighted, but time is paused and does not reset to zero
-Tested with HTTP/TCP
System: Windows 10, i5 8th Gen, Nvidia MX150
Files: Screenshot attached

 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
Michael Eckschlager
Posts: 111
Joined: Thu May 11, 2017 7:09 am
Contact:

Fri May 17, 2019 11:20 am

Hi Jan,

thank you very much for the report!
We will check that soon and let you know the result.
Thanks!
Best Regards from Austria
Michael Eckschlager
_____________________________________________________
AV STUMPFL GMBH | Michael Eckschlager | Technical Support
Mitterweg 46 | A-4702 Wallern | Tel +43(7249)42811
support@avstumpfl.com | www.AVstumpfl.com
User avatar
Michael Eckschlager
Posts: 111
Joined: Thu May 11, 2017 7:09 am
Contact:

Thu Jul 04, 2019 10:12 am

Hi Jan,

we currently released a new api revisision (v29) which is available in the latest beta version (1.1.27).
Can you please check out if the timeline stop is working again with your setup and let us know ?
If you don't have beta access then just PM or wrie us an email.
Thanks a lot!
 
Best Regards from Austria
Michael Eckschlager
_____________________________________________________
AV STUMPFL GMBH | Michael Eckschlager | Technical Support
Mitterweg 46 | A-4702 Wallern | Tel +43(7249)42811
support@avstumpfl.com | www.AVstumpfl.com
Post Reply