network multi-client problem

Everything related to our high performance and 64-bit Wings RX software.
Post Reply
lunardew
Posts: 12
Joined: Mon Aug 07, 2017 5:20 am
Location: Prague
Contact:

Thu Mar 28, 2019 11:02 am

Hi,
i am new to Wings RX. Now i am trying to make networked - master, 2x PC clients setup.
Everything looks fine, i see preview screen and render displays in editing mode.
After pressing F5 or Space image dissapear on displays.
Any idea what i am doing wrong ?

Thanks

Hrebicek Jaroslav
User avatar
Michael Eckschlager
Posts: 112
Joined: Thu May 11, 2017 7:09 am
Contact:

Thu Mar 28, 2019 12:05 pm

Hi lunardrew,

that sounds like a timing issue on your setup.
Can you try to restart the pc's/engines and let us know the result ?!
What Wings RX version do you have in use ?

Thanks!
Best Regards from Austria
Michael Eckschlager
_____________________________________________________
AV STUMPFL GMBH | Michael Eckschlager | Technical Support
Mitterweg 46 | A-4702 Wallern | Tel +43(7249)42811
support@avstumpfl.com | www.AVstumpfl.com
lunardew
Posts: 12
Joined: Mon Aug 07, 2017 5:20 am
Location: Prague
Contact:

Thu Mar 28, 2019 12:28 pm

Hi Michael,

great it works.
I use last version of Wings RX.

Thanks

Hrebicek Jaroslav
Post Reply